XLFS-1
XLFS-3
XLFS-2

NAHA MILIH KAMI?

Rakan strategis pikeun bisnis asesoris anjeun

TENTANG KAMI

Diadegkeun di kota Hangzhou anu éndah di 2011, Hangzhou Xingliao Accessories Co., Ltd. mangrupikeun panyadia propésional anu paling anyar, kaasup topi baseball / topi, syal, sarung tangan, tas, kaos kaki sareng sabuk sareng sajabana.

Kami parantos ngawangun kemitraan anu stabil sareng seueur pangecér / importir sapertos PEPCO, LPP, JULA, Guess, Inditex & Pepe jeans sareng sajabana, mimitian ti mérek high-end anu meryogikeun produk anu indah pikeun merek fashion gancang kalayan harga anu kompetitif pisan sareng produk kualitas.

PRODUK FITUR