Hirup warna-warni

fasfaboutimg (1)

Rakan strategis pikeun bisnis asesoris anjeun

Diadegkeun di kota Hangzhou anu éndah di 2011, Hangzhou Xingliao Accessories Co., Ltd. mangrupikeun panyadia propésional anu paling anyar, kaasup topi baseball / topi, syal, sarung tangan, tas, kaos kaki sareng sabuk sareng sajabana.

Kami gaduh pabrik nyalira di Hangzhou, sareng kami gaduh langkung ti 30 pabrik koperasi di seluruh Cina. Pabrik kami nyaéta BSCI, SEDEX diaudit, sareng kami gaduh lisénsi DISNEY sareng NBCU ogé. Kalayan kantor pusatna di pusat kota Hangzhou, kami ogé ngagaduhan kantor cabang di Tonglu sareng Guangdong, pikeun ngalayanan palanggan anu saé sareng ngajamin sadayana produksi kalayan tartib.

Unggal taun, urang ngarancang sareng ngembangkeun ratusan produk énggal pikeun palanggan. Kami ogé balanja di mancanagara pikeun kéngingkeun inspirasi pikeun kamajuan usum énggal, kalebet pola, warna, benang sareng lawon énggal, sareng tren mode.

Ogé, urang teras-terasan mikir sareng ngalakukeun panilitian di pabrik urang, kumaha kéngingkeun biaya pikeun konsumén, bari tetep ngajaga kualitas sareng desain anu sami. Sakumaha urang terang pantun gancang pisan, sareng urang kedah ngalih gancang pisan sareng palanggan.

fasfaboutimg (2)

Kami parantos ngawangun kemitraan anu stabil sareng seueur pangecér / importir sapertos PEPCO, C & A, NEW LOOK, HEMA, Myer, LPP, JULA, Guess, Inditex & Pepe jeans sareng sajabana, mimitian ti mérek high-end anu meryogikeun produk anu indah pikeun pantun gancang mérek kalayan harga anu kalapa kalapa sareng produk kualitas.

Kami komitmen pikeun nyumponan kabutuhan anu béda-béda unggal palanggan kalayan pinuh sareng gancang nuturkeun dina ngararancang, manufaktur sareng dagang, kalayan kualitas anu dijamin sareng dina pangiriman waktos.

Kalayan kapasitas produksi kami sakitar 500,000 per bulan, urang tiasa ngadamel pesenan alit tina potongan MOQ 300, ogé pesenan ageung sapertos langkung ti 1 juta potongan. Konsumén di sakumna dunya disambut pisan ngahubungi kami pikeun diskusi sareng kerjasama anu salajengna. Kami ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngahontal sadaya-hasil anu hasil pikeun sadaya konsumén.