Hirup warna-warni

Topi Disney Mickey khusus barudak

Pedaran pondok:

Disney Mickey twill polyester sulaman lima panels kualitas luhur desain custom spring orok cap orok.


  • Tempat Asalna: Zhejiang, Cina
  • Gaya panel: 5-Panel cap
  • Ukuran: 52-56cm, plastik 7 liang gesper
  • Materia: 100% poliéster
  • MOQ: 800 pcs-1000pcs
  • Paking: 10-12 pcs per master polybag / 100-120 pcs per master karton
  • Inpo Pengiriman: 60x40x30
  • GW sareng NW: 8/6 kg
  • Jangka pamayaran: T / T atanapi L / C
  • Tanggal pangiriman: sakitar 50 dinten saatos konfirmasi
  • Waktos sampel: sakitar 7-10 dinten
  • Istilah harga: FOB atanapi palabuhan CIF Cina
  • Lisénsi: Disney
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Disney Mickey twill polyester sulaman lima panels kualitas luhur desain custom spring orok cap orok.

    Éta didamel tina 100% akrilik sareng warnana abu melange, beuratna 57,3 g, cocog pikeun umur 0 dugi ka 2, urang ogé tiasa ngarobih numutkeun ukuran sareng warnana. Bordirna katingali saé pisan sareng abu-abu gesper plastik tujuh liang, sareng lapisan jero abu-abu. Guratna aya opat jahitan.

    Pabrik urang ngalangkungan audit Disney sareng NBCU, sareng janten panyadia resmi Disney sareng NBCU.

    Salaku mérek terkenal anu nyayogikeun aman sareng dipercaya pakéan sareng asesorisna, Disney ngagaduhan syarat anu tinggi pikeun anu nyayogikeunna. Pabrik urang ogé ngagaduhan audit BSCI atanapi SMETA, pikeun mastikeun produksi massal urang nyumponan sarat konsumén.

    Ogé, kami ngembangkeun bahan énggal, sapertos poliéster didaur sareng bahan ramah lingkungan anu sanés. Urang ogé gaduh GRS sareng OEKO-TEX 100 sertipikat.

    Kusabab dukungan anu saé pisan, rupa-rupa dagangan berkualitas tinggi, biaya agrésip sareng pangiriman anu épisién, kami resep nami anu saé diantara klien kami. Kami hiji parusahaan energetic kalayan pasar lega pikeun Pabrik Ngajual Cina Kapas Percetakan Ember Hat Badé Percetakan Pinuh, pelesir Palanggan mangrupikeun tujuan utami urang. Kami ngabagéakeun anjeun pikeun nyetél hubungan bisnis sareng kami. Kanggo inpormasi anu langkung lengkep, punten kontak sareng kami.

    Kualitas Mimiti, sareng Klién Agung mangrupikeun padoman kami pikeun nganteurkeun bantosan anu pangsaéna pikeun pembeli urang. Poe ieu, urang parantos nyobian anu pangageungna janten diantara eksportir idéal di jero lapangan urang pikeun minuhan konsumén tambahan anu diperyogikeun pikeun Desain Profesional Cina 3D Model Shaping Baseball Cap Mickey Cap Gift Cap Fama Produsén Inok, Kami leres-leres ngarepkeun pikeun nyayogikeun anjeun sareng organisasi ku mimiti anu unggul. Upami aya naon waé anu bakal kami laksanakeun pikeun nyocogkeun ka kabutuhan anjeun, urang bakal langkung ti resep ngalakukeun éta. Wilujeng sumping di fasilitas pabrik urang pikeun ditingali.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    PRODUK Hubungan