Hirup warna-warni

Ransel Laptop

Pedaran pondok:

Ransel Laptop, Panolak Cai Anti Malingkeun Kantong Daypack Kasual sareng Tali Bagasi & Port Pangisian USB, Camellia Travel Business College School Bookbag pikeun Awéwé Awéwé


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Laptop Rangsel, Panolak Cai Anti-Maling Gaya Kasual Daypack Kantong sareng Tali Bagasi & Port Pangisian USB, Tas Kaméra Buku Perjalanan Bisnis Camellia pikeun Awéwé Awéwé

Pabrik urang ngalangkungan audit Disney sareng NBCU, sareng janten panyadia resmi Disney sareng NBCU.

Salaku mérek terkenal anu nyayogikeun aman sareng dipercaya pakéan sareng asesorisna, Disney ngagaduhan syarat anu tinggi pikeun anu nyayogikeunna. Pabrik urang ogé ngagaduhan audit BSCI atanapi SMETA, pikeun mastikeun produksi massal urang nyumponan sarat konsumén. 

Ogé, kami ngembangkeun bahan énggal, sapertos poliéster didaur sareng bahan ramah lingkungan anu sanés. Urang ogé gaduh GRS sareng OEKO-TEX 100 sertipikat.

Hangzhou Xingliao Asesoris Co., Ltd mangrupikeun panyatu aksésoris modél dipercaya sareng ngarah ti Hangzhou, Cina. Kami ngadamel seueur jinis aksésoris mode, sapertos syal anyaman usum salju, syal rajutan, syal bulu, topi rajutan usum salju, topi perangkap, topi budak tukang roti, topi tutup ceuli, sarung tangan rajutan usum salju sareng mitt, sarung tangan ski, sarung tangan sareng kulit, topi usum panas, topi jarami, topi baseball, topi ember, syal musim semi musim semi, syal cetak, syal katun, syal poliester voile, syal viscose, syal linen, sareng sagala jinis kantong, ransel sareng kaos kaki.

Kami nganggo seueur bahan sareng benang anu béda pikeun ngadamel produk anu saé kualitasna, sapertos katun, akrilik, poliéster, viscose, nilon, pu, kulit asli, wol, sutra sareng kasmir jsb.

Kalayan pabrik anu diaudit sareng tim penjualan anu ngalaman kami, kami parantos ngawangun hubungan anu stabil sareng seueur pangecér / importir sapertos PEPCO, New Look, Guess, Inditex, jeans Pepe, LPP sareng 7 & i, sareng sajabana ti mérek high-end anu meryogikeun produk anu indah pikeun gancang mérek modél kalayan harga anu kalapa kalapa.

Wilujeng milih Hangzhou Xingliao, kami ngajamin yén usum semi cap usum panas parantos lulus sertifikasi kualitas anu ketat, sahingga anjeun tiasa nganggona kalayan percaya diri, hatur nuhun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    PRODUK Hubungan