Hirup warna-warni

  • 36 Usaha Pangwangunan Berkelanjutan tina Industri Pantun dina April 2021

    Dina bulan April, industri pantun terus ngalakukeun upaya pangwangunan anu berkelanjutan, khususna merk sapatu olahraga, sapertos Adidas, Asics, Mr. Porter sareng mérek sanés. Nalika ngajukeun bahan inovatif, aranjeunna ogé nyobian anu pangsaéna. Bahan inovatif ieu gampang dianggo di lingkungan ....
    Maca deui
  • Gen Z ngahontal pangwangunan anu berkelanjutan dina kasaimbangan TikTok #Thrifthaul sareng Fast Fashion #Sheinhaul

    Naha urang nyaksian révolusi pantun berkelanjutan? Nonoman sareng nonoman sadar geo sibuk ngajajah téknik pantun nalika pandemik supados lingkungan katingali modis sareng modis. Aranjeunna ngabantosan ngajalankeun naékna platform jual deui pakean (sapertos Vint sareng Depop) sareng ...
    Maca deui
  • Pantun Pantun

    Teu aya nanaon sapertos baju énggal, sanés? Inggris pastina resep aranjeunna. Numutkeun laporan ku Komite Audit Lingkungan (EAC), Inggris nyéépkeun baju lima kali langkung seueur tibatan anu di taun 1980an. Éta langkung seueur tibatan bangsa sanés di Éropa sareng jumlahna sakitar 26.7kgs per ...
    Maca deui
  • Suplier resmi Disney sareng NBCU

    Saatos kerja keras sareng persiapan anu terus-terusan, pabrik urang ngaluluskeun Inok Disney sareng NBCU dina Méi, 2019, kalayan FAMA anu sah kami janten panyadia resmi Disney, ogé NBCU. Salaku mérek terkenal anu nyadiakeun pakean sareng asesoris anu aman sareng dipercaya, Disney sareng NBCU ngagaduhan syarat anu luhur ...
    Maca deui
  • Ékologi daur ulang épéktip épéktip

    Taun ka tukang, H&M ngaluncurkeun angkatan kahijina "nutup loop" produk fashion, anu didamel tina papakéan didaur. Perusahaan ogé nargétkeun ningkatkeun produksi pakean sapertos 300 persén dina akhir taun ieu. Sedengkeun 95 persén papakéan anu dibuang tiasa rewor ...
    Maca deui