Hirup warna-warni

Pantun Belang Pantun Awéwé

Pedaran pondok:

Diskon Biasa Cina 2020 Gaya Awéwé Pantun 100% Cashmere Square Scarve with Beautiful Eyelash Fringe


  • Tempat Asalna: Zhejiang, Cina
  • Jenis kelamin: Unisex
  • Komposisi: 100% poliéster
  • Ukuran: 180x40 + 12cm
  • MOQ: 1000 pcs
  • Paking: polybag individu / 30 pcs per karton master
  • Inpo Pengiriman: 60x40x30
  • GW sareng NW: 9 / 7,5 kg
  • Beurat: 250g
  • Jangka pamayaran: T / T atanapi L / C
  • Tanggal pangiriman: sakitar 50 dinten saatos konfirmasi
  • Waktos sampel: sakitar 7-10 dinten
  • Istilah harga: FOB atanapi palabuhan CIF Cina
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Pantun Jalur Pantun Awéwé Ngaraos Klasik Lembut Mewah Musim Dingin Syal NGARU, CAHAYAAN JEUNG KUALITAS awét, syal ieu lemes, raoseun dina kulit

    Kami konsistén ngaéksekusi sumanget urang "Inovasi mawa kamajuan, mastikeun subsistensi anu bermutu, Kredit narik pembeli pikeun Desain Khusus pikeun China Men's Winter Winter Scarf Belang Panjang Muffler Wrap Shawl Populer 100% Acrylic Shawl / Poncho / Cape / Wrap / Scarf. Ieu produk terlaris perusahaan urang. Warna jenuh tinggi tina syal ngajantenkeun anjeun langkung energetik sareng haneut. Kami nampi pisan prospek anu minat pikeun ngahubungi kami pikeun langkung jelasna.

    Desain Khusus pikeun China Syal Akrilik sareng harga Selendang, seueur jinis barang dagangan anu sayogi pikeun anjeun nyalira pikeun milih, anjeun tiasa balanja hiji-hiji didieu Sareng pesenan khusus tiasa ditampi. Usaha sasarengan nyaéta kéngingkeun kaayaan win-win, upami tiasa, kami hoyong nyayogikeun langkung seueur dukungan pikeun palanggan. Ngabagéakeun sadayana pembeli anu saé komunikasi rinci ngeunaan barang dagangan sareng kami !!

    Kami tiasa nangtoskeun kalayan pasti yén pikeun kualitas luhur sapertos dina harga sapertos kami parantos janten anu panghandapna pikeun OEM Produsén Cina Belang Benang-Dicelam Sarung Rajutan pikeun Pakéan Awéwé Anu Jahitan Modis, Berjuang pisan pikeun ngahontal prestasi anu tetep ditangtukeun ku kualitas luhur , kapercayaan, integritas, sareng pamahaman lengkep ngeunaan dinamika pasar.

    OEM Produsén Cina rajutan harga syal, salami pamekaran, perusahaan kami parantos ngawangun mérek terkenal. Éta ogé kacida acclaimed ku konsumén urang. OEM sareng ODM ditampi. Kami parantos milarian kerjasama.

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    PRODUK Hubungan