Hirup warna-warni

Womens Plaid Selimut Selimut

Pedaran pondok:

Ladies abu basa multicolour cek anyaman syal jeung fringes


  • Tempat Asalna: Zhejiang, Cina
  • Komposisi: 100% akrilik
  • Ukuran: 180x70x10 cm
  • MOQ: 800 pcs-1000pcs
  • Paking: 10-12 pcs per master polybag / 100-120 pcs per master karton
  • Inpo Pengiriman: 60x40x30
  • GW sareng NW: 11/9 kg
  • Beurat: 230g
  • Jangka pamayaran: T / T atanapi L / C
  • Tanggal pangiriman: sakitar 50 dinten saatos konfirmasi
  • Waktos sampel: sakitar 7-10 dinten
  • Istilah harga: FOB atanapi palabuhan CIF Cina
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Womens Plaid Blanket Scarf Buffalo Winter Fall klasik Tassel Infinity Wrap Shawl Tartan ScarvesSelimut kotak-kotak didamel tina kasmir akrilik kualitas luhur. Éta lemes pisan, raoseun sareng tetep haneut

    Kami ngandelkeun pamikiran stratégis, modérnisasi konstan dina sadaya ruas, kamajuan téknologi sareng tangtosna ka padamel urang anu langsung ilubiung dina kasuksesan urang pikeun harga borong 2019 China Woven Warm Polyester Shawl Plaid Square Scarf Oversized Blanket Scarf, Kami ngaluuhan pisan para padagang ti bumi sareng luar negeri ngahubungi kami sareng nyiptakeun roman organisasi sareng kami, sareng kami bakal ngalakukeun anu pangageungna pikeun ngawula ka anjeun.
    Harga Grosir 2019 Syal Poliéster China sareng harga Selendang Plaid, Produk kami parantos nampi reputasi anu hadé pikeun kualitas anu saé, harga kalapa sareng kiriman gancang di pasar internasional. Ayeuna, urang leres-leres ngarepkeun kerjasama sareng langkung seueur nasabah luar negeri dumasar kana silih kauntungan.

    Kalayan téknologi sareng fasilitas canggih, kontrol kualitas ketat, harga lumayan, jasa unggulan sareng kerjasama sasarengan sareng konsumén, kami bakalan nyayogikeun nilai anu pangsaéna pikeun konsumén pikeun Harga Murah Cina Grosir Anyar Pantun Éropa Klasik Plaid Syal Musim Gugur Awéwé sareng Usum Kandel Shawl Cashmere Scarf, Kami biasana nyepeng filsafat win-win, sareng ngawangun roman kerjasama jangka panjang sareng klien ti penjuru planét. Kami yakin yayasan kamajuan urang dina hasil anu saé konsumén, skor kiridit mangrupikeun gaya hirup urang.
    Harga Pangmurah Cina Selendang Selimut sareng Harga Syal Ipis, Urang ayeuna gaduh langkung ti 100 padamelan di pabrik, sareng urang ogé ngagaduhan 15 tim pagawé pikeun ngalayanan palanggan sateuacan sareng saatos penjualan. Kualitas anu saé mangrupikeun faktor konci pikeun perusahaan menonjol ti pesaing sanés.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    PRODUK Hubungan